Plaats : Vaassen
Grootte: 540 m²
Uitvoering: Najaar 2007
Ontwerp: Hoveniersbedrijf G.Weultjes
Materialen: Terras van Travertin tegels , gebakken waalformaat klinkers in de paden en de oprit van dikformaat gebakken klinkers. Halfverharding van grind 8-16 mm.
Beplanting: Prunus cerasifera ‘Nigra’ , Lei linden , Photiniafraseri ‘Red Robin’ , Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ , Hydrangea ‘Annabelle’, Taxus baccata hagen , klimrozen en gecombineerde plantvakken van vaste planten o.a. Anemone hybride ‘HonorineJobert’ , Aruncusdioicus ‘Kneifii’ , Aster divaricatus , Astrantia major ‘Lars’ , Campanula lactiflora ‘Pricard’sVariety’ , Delphinium ‘Galahad’, Echinacea purpurea ‘Magnus’ , Echinopsritro ‘Veitch Blue’ , Geranium ‘Rozanne’ , Helenium ‘Moerheim Beauty’,Heucheramicrantha ‘PalacePurple’ ……..

Bij deze fraai gelegen villa in de dorpskern van Vaassen is een mooie bloemrijke tuin door ons ontworpen en aangelegd.

Aan de achterzijde is een terras gerealiseerd van Travertin tegels , de paden zijn bestraat met waalformaat gebakken klinkers en de oprit van dikformaat gebakken klinkers.

De erfafscheiding aan de achterzijde is begroeit met Hedera hibernica gecombineerd met Clematis , Kamperfolie en Blauwe regen, om het zicht van de achter gelegen woning weg te nemen zijn leilinden aangeplant.

Taxus baccata hagen geven structuur in de winterperiode terwijl in de zomer een mooie Hydrangea ‘Annabelle’ haag zijn bloemen laat zien. Voor de kleur van de bloeiende borders zijn paars,roze,wit en blauw veelvuldig toegepast. Om het geheel compleet te maken zijn metalen obelisken geplaatst voor de geurende klimrozen.