PRIJS / KWALITEIT VERHOUDING

De kosten van een tuin hangt af van de wensen en  de gebruikte materialen. Het hoeft geen betoog dat een terras van natuursteen duurder is dan trottoirtegels en dat een bestrating van kleine keitjes meer arbeidsloon vergt dan het leggen van grote tegels.
Ook de te gebruiken beplanting bepalen mede de kosten van een tuin. Een conifeer of Rhododendron is vele malen duurder dan een populier of een forsythia. Eenvoudig gezegd kunt er rekening mee houden dat een tuin per vierkante meter ongeveer net zoveel kost als een goede vloerbedekking. De prijzen daarvan lopen immers ook uiteen van de kosten voor een vinylvloerbedekking tot die van parket. Het is ook mogelijk dat u zelf een deel van de werkzaamheden wilt uitvoeren of dat u één van onze vakbekwame hoveniers assisteert tijdens de werkzaamheden. Als een tuinontwerp is gerealiseerd wordt er een werk omschrijvende offerte opgesteld.
U kunt zien wat er uitgevoerd wordt, elk onderdeel wordt apart begroot zodat u een optimaal inzicht krijgt van de realisatiekosten.